Bellanpuisto

Citygolf

Et tarvitse greencardia pelataksesi meidän kentällämme! Myöskään peliaikaa ei tarvitse varata etukäteen.

Bellanpuiston 18-reikäinen rata tuo haastetta niin nuorille osaajille kuin golfin konkareille. Ei ole väliä oletko aloittelija vai kokeneempi pelaaja, nuori tai vanha – kaikilla on hauskaa citygolfin parissa.

Citygolf sopii koko perheen yhteiseksi harrastukseksi. Se on hauska tapa viettää kesäpäivää kaveriporukalla tai rentoutua töiden jälkeen kollegojen kanssa.

Bellanpuiston kentän kiertäminen kestää noin tunnin kun ryhmässä on neljä pelaajaa. Kentän ihannetulos on 45 lyöntiä. Jokaiseen väylätauluun on merkitty kunkin radan par-luku eli lyöntimäärä, jolla reiästä tulisi kohtuudella selvitä.

Hinnat

Pelimaksuun sisältyvät maila, pallo ja tulosten merkitsemistä varten tuloskortti. Citygolfkentällämme voit pelata myös omalla putterillasi.

• Aikuiset 12 €
• Alennuslippu (opiskelijat, eläkeläiset) 10 €
• Lapset (4-15v) 8 €
• Perhelippu (2 aikuista ja 2 lasta) 35 €

Meille käy maksuvälineinä Smartumin ja Edenredin setelit, maksukortti ja mobiilisovellus sekä ePassin mobiilisovellus.

Moderni tapa pelata minigolfia

Citygolf on uudenlainen tapa pelata minigolfia.  Ratojen kallistusten ja muotoilun yhdistelmä takaa viihdyttävän ja ainutlaatuisen pelikokemuksen. Bellanpuiston ratojen pohjat on muotoiltu maa-aineksesta ja kenttä on koristeltu mm. kivillä ja istutuksilla. Väylien ja koko citygolf-alueen pintamateriaalina on tekonurmi.

Bellanpuiston kentän on suunnitellut ja sen rakentamisesta on vastannut City Golf Europe, joka on on yksi Euroopan johtavista toimittajista. City Golf Europe on rakentanut yli 250 adventure- ja ratagolf -kenttää.

Bellanpuiston citygolfkenttä on Minigolf Open Standard -kategoriaan (MOS) kuuluva ratatyyppi, joka on kansainvälisen liiton, WMF:n, hyväksymä ratatyyppi. Tämä standardi on kehitetty pääsääntöisesti ns. seikkailuradoille, joilla pelataan mm. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. MOS kattaa käytännössä myös kaikki muutkin radat, jotka eivät kuulu huopa-, eterniitti tai betoniratatyyppiin. MOS radoilla järjestetään vuosittain British Open, US Masters, US Open sekä iso joukko muita kilpailuja, joissa voittopotti voi nousta jopa 100 000:aan dollariin.

Legendaariset väylät esikuvana

Bellanpuiston citygolfkentällä pääset matkalle maailman ympäri!

Kentän väylien suunnittelussa on ollut inspiraationa maailman tunnetuimpien kenttien legendaarisimmat väylät.  Tähän kunniakkaaseen joukkoon ovat päässeet myös Tahko Golf ja Tarinaharju.

Tervetuloa pelaamaan Skotlannin ikoninen Postage Stamp-väylä, USA:n Pebble Beachin ja Euroopan kenties kuuluisimman golfklubin Espanjan Valderraman väylä nro 18.

Väyläesittelyt

Väylä 1 / Par 2

Postage Stamp Royal Troon

Skotlanti (väylä 8)

Postage Stamp eli postimerkki on yksi maailman huippuväylistä. Väylä on Golf Illustrated -lehden toimittajan William Parkin ideoima nimi väylälle, jonka puttausalue on poikkeuksellisen pieni.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 2 / Par 2

The Royal County Town Golf Club

Pohjois-Irlanti (väylä 12)

Newcastlessa sijaitseva Royal Town Golf Club on Pohjois-Irlannin vanhimpia golfklu­beja. Se on perustettu vuonna 1889. Kenttä on maailman rankingissa sijalla 3.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 3 / Par 3

Dun Roamin Gleneagles

Skotlanti (väylä 18)

Skotlannissa Gleneagles on golfin koti ja yksi sen huippukentistä. Kentällä on järjestetty lukuisia merkittäviä golfturnauksia kuten Ryder Cup vuonna 2014.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 4 / Par 3

Windy Gap, Ballybunion

Irlanti (väylä 16)

“Jos pelkkä nautinto olisi mittarina, äänestäisin ykköseksi Ballybunionin kentän”, totesi tunnettu englantilainen golfkirjailija Peter Dobereiner. Kenttä onkin rankattu maailmassa sijalle 7.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 5 / Par 2

Pebble Beach

USA (väylä 18)

Kaliforniassa Tyynen valtameren rannalla sijaitsevan Pebble Beachin 18. reikä tarjoaa upeat puitteet kierroksen päätökselle. Kent­tä lukeutuu maailman legendaarisimpien kenttien joukkoon.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 6 / Par 3

Golf Club Steisslingen

Saksa (väylä 7)

Saksan Bodenseen alueella sijaitseva Steisslingen on yksi Saksan kuuluisimmista kentistä. Sen väylä nro 7 on tunnettu erittäin haasteellisista hiekkaesteistään.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 7 / Par 2

Golden Bell, Augusta

USA (väylä 12)

Augusta lukeutuu maailman kuuluisimpiin kenttiin. Sen väylä Golden Bell on yksi maailman tunnetuimpia. Tämä vaikea väylä on ratkaissut useita Masters-turnauksia.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 8 / Par 2

Tahko Golf old course

Suomi (väylä 7)

Old Coursen väylä nro 7 on kiistatta yksi Suomen kauneimmista. Sen lyöntipaikoilta avautuu upea näkymä kenttää ympäröivälle Syväri-järvelle.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 9 / Par 2

The Royal Melbourne Golf Club

Australia (väylä 13)

Golfklubi on perustettu vuonna 1891. Sen läntinen kenttä on rankattu Australian ykköseksi ja maailman viiden parhaimman kentän joukkoon.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 10 / Par 3

Sunningdale Golf Club

Englanti (väylä 10)

Sunningdale on Englannin maineikkaimpia ja arvostetuimpia kenttiä. Sen väylä nro 10 on suorastaan ikoninen väylä.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 11 / Par 3

Brabazon Course

Englanti (väylä 10)

Brabazonin kentällä on järjestetty neljä Ryder Cupia. Se on joka toinen vuosi järjestettävä golfin joukkueturnaus, jossa kohtaavat Euroopan ja Yhdysvaltain parhaat golf-ammattilaiset.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 12 / Par 2

Casa Club Valderrama

Espanja (väylä 18)

Valderrama Royal Club on yksi Euroopan tunnetuimpia golfklubeja. Se sijaitsee Andaluciassa Etelä-Espanjassa noin 5 km Gibraltarista.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

 

Väylä 13 / Par 3

Duel in the Sun, Turnberry

Skotlanti (väylä 18)

Golf Monthly -lehti on listannut Ailsan yh­deksi maailman upeimmista golfkentistä. Sen kapea 18. väylä on ratkaissut monta Open Championship -mestaruutta.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 14 / Par 3

Hilbre, Royal Liverpool Golf Club

Englanti (väylä 12)

Vuonna 1869 perustetun Royal Liverpool links-kentän hienoin väylä on nro 12 lempinimeltään Hilbre.

Helppo  
Vaikea

Väylä 15 / Par 3

Vilamoura

Portugali (väylä 18)

Golflegenda Arnold Palmerin suunnittele­maa Dom Pedro -kenttää pidetään Portu­galin parhaana. Sen väylä nro 18 on kentän vaativin par 4 -väylä.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 16 / Par 2

Royal St. George’s Golf Club

Englanti (väylä 1)

Kenttä lukeutuu maailman upeimpien kenttien joukkoon. Se on ollut kisajärjestä­jän roolissa todistamassa golfin historiaa enemmän kuin mikään muu kenttä Englan­nissa.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani:

Väylä 17 / Par 2

Calamity Royal Portrush Golf Club

Pohjois-Irlanti (väylä 14)
Kentän 14. väylä Calamity on mahdollisesti maailman tunnetuin par 3 -väylä. Greenille päästäkseen pelaajan on ylitettävä erittäin haastava maasto.

Helppo  
Vaikea

 

Väylä 18 / Par 3

Tarinagolf, Vanha Tarina

Suomi (väylä 18)

Siilinjärvellä sijaitseva Tarinagolf on tunnet­tu savolaisen leppoisasta ja ystävällisestä tunnelmastaan. Vanhan Tarinan lopetus­väylä on todellinen klassikko vaativan vedenylityslyönnin ansiosta.

Tarinagolfin jäsenet pelaavat Bellanpuistossa erikoishintaan.

Helppo  
Vaikea

Väyläkumppani: