Bellanpuisto

Hurmaa väkesi hauskalla tuokiolla citygolfin, petankin tai padelin parissa!

Oletko järjestämässä henkilöstöllesi tai muulle seurueellesi ohjelmallista tapahtumaa? Bellanpuistossa on helppo järjestää parin tunnin viihdyttävä tilaisuus erikokoisille ryhmille.

Voitte valita kolmesta eri aktiviteetista ryhmälle mieluisan joko petankin, padelin tai citygolfin. Vaihtoehtoisesti jakaannutte kaikkiin kolmeen aktiviteettiin osallistujien toiveiden mukaisesti.

Petankki on ensi kesän hitti!

Petankki on helppo ja hauska laji, joka sopii kaikille.

Petankkia pelataan kahdella joukkueella, joissa kussakin on yksi, kaksi tai kolme pelaajaa. Bellanpuistossa on kuusi rataa, joten pelaamaan mahtuu yhtä aikaa jopa 36 pelaajaa!

Kaikki petankissa tarvittavat pelivälineet löytyvät valmiina: kuulat, aloitusrinki, mittanauha ja pistetaulut.

Opastamme pelin alkuun ja järjestämme ryhmälle petankkiturnauksen, jossa osallistujia voi olla 6-36 henkilöä.

Ota yhteyttä Antti Pakkalaan, puh. 044 230 4135 tai täytä oheinen lomake.

Yritystilaisuudet padelin parissa

Padel on matalan aloituskynnyksen laji ja peliä syntyy jo heti ensimmäisellä kerralla. Tämän vuoksi laji sopii mainiosti myös erilaisten ryhmien virkistys- ja työhyvinvointipäiviin.

Räätälöimme tilaisuudet ryhmän toiveiden mukaisesti. Tarjouksemme sisältää aina kenttävuokran, vuokramailat ja pallot sekä lyhyen alkuopastuksen tai laajemman perehdytyksen ja ohjauksen lajiin.

Ota yhteyttä Antti Pakkalaan puh. 044 230 4135 ja pyydä tarjous. Voit myös lähettää viestin alla olevalla lomakkeella.

Citygolf nostaa hymyn jokaisen huulille

Bellanpuiston citygolf on uudenlainen tapa pelata minigolfia. Kenttä tarjoaa viihdyttävää puttailua väylillä, joiden suunnittelun esikuvina ovat toimineet maailman kuuluisimmat golfkentät.

Laji sopii kaikille ja kaikenikäisille. Pelin oppivat nopeasti hekin, jotka eivät ole aiemmin pelanneet golfia tai minigolfia. Säännöt ovat yksinkertaiset. Pelikierros kestää neljän hengen ryhmässä noin tunnin.

Pelikierroksen jälkeen on mahdollisuus viettää aikaa Bellanpuiston kesäterassilla. Mikäli aikaa on enemmän, Bellanpuiston naapurissa Saanassa voitte saunoa, ruokailla ja seurustella kahdella eri ulkoterassilla tai sisätiloissa.

Ota meihin yhteyttä

Haluatko järjestää urheilujokkueellesi kauden aloittajaiset tai yrityksesi työntekijöille virkistyspäivän? Räätälöimme tilaisuuden 10-70 henkilölle toivomustesi mukaan.

Lähetä yhteystietosi, alustava osallistujamäärä, toivottu ajankohta ja tilaisuuden luonne niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.