Bellanpuisto

Hurmaa väkesi hauskalla tuokiolla citygolfin parissa!

Oletko järjestämässä henkilöstöllesi tai muulle seurueellesi ohjelmallista tapahtumaa? Tänä kesänä Kuopioon avatussa Bellanpuistossa on helppo järjestää parin tunnin viihdyttävä tilaisuus erikokoisille ryhmille.

 

Virkistyspäivä, tyhy- tai tyky-päivä – citygolf nostaa hymyn jokaisen huulille

Bellanpuistossa aktiviteettina toimii suuren suosion saavuttanut citygolf, joka on uudenlainen tapa pelata minigolfia. Kenttä tarjoaa viihdyttävää puttailua väylillä, joiden suunnittelun esikuvina ovat toimineet maailman kuuluisimmat golfkentät. Laji sopii kaikille ja kaikenikäisille. Pelin oppivat nopeasti hekin, jotka eivät ole aiemmin pelanneet golfia tai minigolfia. Säännöt ovat yksinkertaiset. Pelikierros kestää noin 1–1,5 tuntia.

Pelikierroksen jälkeen on mahdollisuus viettää aikaa Bellanpuiston kesäterassilla, jonne järjestämme kevyttä syötävää. Mikäli aikaa on enemmän, Bellanpuiston naapurissa Saanassa voitte saunoa, ruokailla ja seurustella kahdella eri ulkoterassilla tai sisätiloissa.

Esimerkkejä erilaisista paketeista

Pelaa ja ruokaile (10-72 henkilöä)

Sopii mainiosti työporukalle, työhyvinvointipäiväksi ja kesäkauden aloittajaisiin

  • Citygolfkierros ohjaajan johdolla, joka vastaa kisajärjestelyistä palkintoineen
  • Pelin jälkeen pientä purtavaa kuten esim. pizzaa

Citygolfkierros ja lounas tai illallinen (10-72 henkilöä)

Ihana kesäpäivä tai tunnelmallinen kesäilta alkaa viihdyttävällä pelikierroksella ja iltapäivä tai ilta jatkuu Matkailukeskus Saanan ravintolassa. Pöytävaraukset ja sauna puh. 044 724 0940.

  • Citygolfkierros ohjaajan johdolla, joka vastaa kisajärjestelyistä palkintoineen
  • Sauna ja/tai ruokailu Matkailukeskus Saanassa

Pelkkä kisa (10-72 henkilöä)

Citygolf on parasta ystävien kanssa! Haasta joukkuekaverisi, kollegasi tai vaikkapa bridgeporukkasi golfkierrokselle. Peli-isäntämme ohjaa alkuun ja kertoo vinkit kiehtovalle mutta haastavalle radalle.

  • Citygolfkierros ohjaajan johdolla, joka vastaa kisajärjestelyistä palkintoineen

Ota meihin yhteyttä

Haluatko järjestää urheilujokkueellesi kauden aloittajaiset tai yrityksesi työntekijöille virkistyspäivän? Räätälöimme tilaisuuden 10-70 henkilölle toivomustesi mukaan. Päivään voitte sisällyttää citygolfkisan lisäksi esim. saunan ja lounaan tai illallisen viereisen Saanan tiloissa.

Lähetä yhteystietosi, alustava osallistujamäärä, toivottu ajankohta ja tilaisuuden luonne niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.