Bellanpuisto

Hurmaa väkesi hauskalla tuokiolla padelin tai citygolfin parissa!

Oletko järjestämässä henkilöstöllesi tai muulle seurueellesi ohjelmallista tapahtumaa? Bellanpuistossa on helppo järjestää parin tunnin viihdyttävä tilaisuus erikokoisille ryhmille.

Yritystilaisuudet padelin parissa

Padel on matalan aloituskynnyksen laji ja peliä syntyy jo heti ensimmäisellä kerralla. Tämän vuoksi laji sopii mainiosti myös erilaisten ryhmien virkistys- ja työhyvinvointipäiviin.

Valitse valmis paketti tai suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava tilaisuus. Pakettimme sisältävät yhden tai kahden tunnin  kenttävuokran, vuokramailat ja pallot sekä opastuksen.

Soita Antti Pakkalalle puh. 044 230 4135 ja pyydä tarjous. Voit myös lähettää viestin alla olevalla lomakkeella.

Virkistys tai tyky-päivä - citygolf nostaa hymyn jokaisen huulille

Bellanpuiston citygolf on uudenlainen tapa pelata minigolfia. Citygolf sai suuren suosion Kuopiossa heti ensimmäisenä kesänä. Kenttä tarjoaa viihdyttävää puttailua väylillä, joiden suunnittelun esikuvina ovat toimineet maailman kuuluisimmat golfkentät.

Laji sopii kaikille ja kaikenikäisille. Pelin oppivat nopeasti hekin, jotka eivät ole aiemmin pelanneet golfia tai minigolfia. Säännöt ovat yksinkertaiset. Pelikierros kestää neljän hengen ryhmässä noin tunnin.

Pelikierroksen jälkeen on mahdollisuus viettää aikaa Bellanpuiston kesäterassilla, jonne järjestämme kevyttä syötävää. Mikäli aikaa on enemmän, Bellanpuiston naapurissa Saanassa voitte saunoa, ruokailla ja seurustella kahdella eri ulkoterassilla tai sisätiloissa.

Esimerkkejä erilaisista paketeista

Pelaa ja seurustele (10-72 henkilöä)

Sopii mainiosti työporukalle, työhyvinvointipäiväksi ja kesäkauden aloittajaisiin

  • Citygolfkierros ohjaajan johdolla, joka vastaa kisajärjestelyistä palkintoineen
  • Pelin jälkeen pientä purtavaa kuten esim. pizzaa

Citygolfkierros ja lounas tai illallinen (10-72 henkilöä)

Ihana kesäpäivä tai tunnelmallinen kesäilta alkaa viihdyttävällä pelikierroksella ja iltapäivä tai ilta jatkuu Matkailukeskus Saanan ravintolassa. Pöytävaraukset ja sauna puh. 044 724 0940.

  • Citygolfkierros ohjaajan johdolla, joka vastaa kisajärjestelyistä palkintoineen
  • Sauna ja/tai ruokailu Matkailukeskus Saanassa

Pelkkä kisa (10-72 henkilöä)

Citygolf on parasta ystävien kanssa! Haasta joukkuekaverisi, kollegasi tai vaikkapa bridgeporukkasi golfkierrokselle. Peli-isäntämme ohjaa alkuun ja kertoo vinkit kiehtovalle mutta haastavalle radalle.

  • Citygolfkierros ohjaajan johdolla, joka vastaa kisajärjestelyistä palkintoineen

Ota meihin yhteyttä

Haluatko järjestää urheilujokkueellesi kauden aloittajaiset tai yrityksesi työntekijöille virkistyspäivän? Räätälöimme tilaisuuden 10-70 henkilölle toivomustesi mukaan. Päivään voitte sisällyttää citygolfkisan vaihtoehdoksi tai osalle porukasta perehdytyksen padeliin.

Lähetä yhteystietosi, alustava osallistujamäärä, toivottu ajankohta ja tilaisuuden luonne niin otamme sinuun yhteyttä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.