Bellanpuisto

 

Bellanpuisto aukeaa kesäkuussa

24.04.2019

Bellanpuisto aukeaa kesäkuussa

Bellanpuisto on Kuopion Siikarantaan kesäkuussa 2019 avattava kesäkeidas. Bellanpuistossa vietät hauskan kesäpäivän yhdessä perheen, ystävien tai kollegojen kanssa.

Alueelle valmistuu ennen juhannusta 18-reikäinen citygolfkenttä, joka on uudenlainen tapa pelata (mini)golfia. Citygolf sopii koko perheen yhteiseksi harrastukseksi. Se on myös hauska tapa viettää kesäpäivää kaveriporukalla tai rentoutua töiden jälkeen kollegojen kanssa.

Bellanpuiston citygolfkentällä pääset matkalle maailman ympäri! Kentän väylien suunnittelussa on ollut inspiraationa maailman tunnetuimpien kenttien legendaarisimmat väylät. Tähän kunniakkaaseen joukkoon ovat päässeet myös Tahko Golf ja Tarinaharju.

Alueen keskellä toimii kahvila-kioski, pieni kesämyymälä sekä 50-paikkainen ulkoterassi. Nämä palvelut ovat pelaajien, Saanan vierasvenesatamaan saapuvia veneilijöiden kuin myös muiden kesäpäivän viettäjien käytössä.

Keväällä 2020 citygolfin välittömään läheisyyteen avataan kaksi padelkenttää. Ne täydentävät entisestään Bellanrannan alueen monipuolista urheilutarjontaa. Padelin suosio on kovassa kasvussa maailmalla ja myös Suomessa. Lajin aloituskynnys on matala, sillä se on pelinä yksinkertainen ja helposti opittava. Padelin säännöt ja pelikenttä ovat yhdistelmä tennistä ja squashia, jossa uloimpien rajaviivojen sijasta kenttää rajoittavat seinät.