Bellanpuisto

 

FiAGM-kisassa tasaisuus ratkaisee

18.09.2020

FiAGM-kisassa tasaisuus ratkaisee

Finnish Adventure Golf Masters -kisa (FiAGM) järjestetään Kuopion Bellanpuistossa
19.-20.9.2020. Odotettavissa on jännittävä kaksipäiväinen kisa, jossa menestyäkseen tulee pelata tasaiset seitsemän kierrosta, jos mielii palkinnoille.

Bellanpuiston kisajärjestelyistä vastaa kuopiolainen minigolfseura Kuopio Adventure Golf Club ry yhdessä Suomen Ratagolfliiton kanssa.

Seuran perustaja ja puheenjohtaja Antti Pakkala kertoo, että Bellanpuiston 18-reikäinen kenttä on alusta lähtien suunniteltu kisoja silmällä pitäen.

”Tulevan viikonlopun kisa on kovasti odotettu tapahtuma. Olemme erittäin iloisia, että alun perin toukokuussa järjestettäväksi suunnitellulle Finnish Adventure Golf Masters -kisalle löytyi uusi ajankohta syyskuulle. Tämä on kauden viimeinen tapahtuma Ratagolflliiton kisakalenterissa.”

Yleisön on helppo seurata kisaa

Perjantai 18.9. on kilpailujen virallinen harjoituspäivä, jolloin Bellanpuiston kenttä on suljettu muilta kuin kilpapelaajilta. Lauantaina klo 9 lähtien pelataan neljän kierrosta naisten ja miesten sarjoissa.

Sunnuntaina 20.9. pelataan vielä kaksi kierrosta, jonka jälkeen 18 parasta sarjasta riippumatta jatkaa superfinaaliin. Lopputuloksiin lasketaan kaikki seitsemän kierrosta, joten tasaisuus ratkaisee palkintosijat.

Tommi Lantta matkusti Espoosta Kuopioon jo keskiviikkona valmistautuakseen kisaan. Oman kilpailemisen ohella hän vastaa Kuopion kisan tulospalvelusta. Suomen Ratagolfliitossa hänen vastuullaan on kattavasti tietotekniikka.

”Kuopion kisassa tullaan käyttämää tulosjärjestelmää, joka mahdollistaa tulosten seuraamisen reaaliajassa. Jokaisella kolmen hengen ryhmällä on puhelin, johon he syöttävät pelatun väylän tulokset. Näin tulostiedot päivittyvät koko ajan kisan edetessä järjestelmään, jota yleisö voi seurata Bellanpuiston näytöltä tai omista kännyköistä osoitteessa http://www.mrs.fi/2038/tulokset. Bellanpuistossa kisaa on muutoinkin helppo seurata, kun lyöntejä pääsee katsomaan aivan läheltä”, Lantta valaisee.

Lantan mukaan Bellanpuiston kisassa on mukana erityistä latausta.
”Tämän viikonlopun kisatuloksilla on ilman muuta vaikutusta kun ensi kesän MM-joukkuetta kootaan Bellanpuistossa järjestettävään World Adventure Golf Masters -kisaan”, toteaa Lantta.

Järjestävästä seurasta Kuopio Adventure Golf Club ry:stä viikonloppuna kisaavat Pasi Halonen, Mikko Oinonen ja Antti Pakkala. He osallistuvat myös kolmen hengen joukkuekisaan.